A kert

"Megépült a Tectona Grandis bemutatókertje: A kert
Próbáld ki, ülj be és érezd át, milyen!

A Tectona Grandis maximalista és komplex szemléletéhez hűen hozta létre itthon egyedülálló bemutatókertjét, közvetlenül a showroom mellet. Itt igazán átérezheted, hogy milyen kerti életről álmodtunk számodra is, hogy miről is szól a Tectona Grandis által útjára indított project, A kert.

"Végigsétálni a Tectona Grandis bemutatókertjében
olyan élmény, mint a próbakör autóvásárlás előtt.
Szóval próbáld ki, ülj be és érezd át, milyen!"

A Kisvakond Park Kft kerttervező és kertépítő csapatával egy olyan bemutatókertet terveztünk és hoztunk létre, ahol közel 700 nm-en tekintheted meg valós környezetben, működés, használat és igénybevétel közben a hazai prémium minőségű kertberendezési kínálat innovatív megoldásait és termékeit, melyek szinte minden kültéri témát magukba foglalnak: kertberendezés és kültéri konyha, pergola és árnyékolástechnika, masszázsmedence, úszómedence, teraszburkolat, egyedi betonburkolatok és látszóbeton elemek, kültéri növénytartók és dekorációk, térkő, növények, borostyánfalak.

Kiváló minőségű kültéri megoldásinkon kívül a projekt a kerttervezés fontosságára és előnyeire is fel szeretné hívni a figyelmet. A kert bemutatókertünk segít az inspirálódásban, és ha kívánod, végigkísérünk a saját kerted tervezési folyamatán, a legelső fázistól a legvégsőig. Ebben kiváló kerttervező szakembereink és képzett értékesítőink állnak a segítségedre.

Inspirálódj egyedülálló bemutatókertünkben
’A kertben’ - és szeress bele innovatív
megoldásainkba Törökbálinton, a Tó utca 2-ben.

Bátran állíthatjuk, hogy ezzel a bemutatókerttel egy egyedi, hiánypótló kiállítótérrel bővült a hazai kültéri kínálat.  A projecthez számos cég csatlakozott, és tette lehetővé, hogy egyedülálló, minőségi termékeiket megismerhesse a prémium minőségre vágyó közönség, így egy helyen mindent megtalálsz amire a kertben szükséged lehet. Házigazdaként a Tectona Grandis ezúton szeretné megköszönni együttműködő partnereinek a project támogatását, és egyúttal bemutatni őket.


A kivetelező csapat
Kisvakond Park - Izgalmas tervezés és precíz kivitelezés

Miért a Kisvakond Park? Mielőtt először felmerült bennünk a project, és ötletelni kezdtünk, mindig lelkesen követtük a Kisvakond csapatának a szakmára nézve példamutató, minőségi munkáját és az izgalmas tervezési munkáikat. Együtt kezdtük el szőni A kert hálóját, ami annyira inspiráló volt mindkettőnk számára, hogy egyforma lelkesedéssel bele is vágtunk A kert megvalósításába.
A Kisvakon Park a kert- és parképítés, valamint egyik fő tevékenységük, az intenzív és extenzív zöldtetők területén olyan megoldásokat alkalmaz, melyek minden szempontból megfelelnek a modern kor támasztotta követelményeknek. Kreatív megoldásaikkal megfelelnek a vállalati és a magánszféra minden különleges kihívásának. Kertészmérnökök és tájépítészek közreműködésével ötletelnek az egyéni igényeinek megvalósításához. A hagyományos módszerek mellett a legkorszerűbb számítástechnikai eszközökkel segítik megtalálni az ideális arculatot. 3D látványtervekkel, színes fotókkal könnyítik meg a döntést, hogy valóban azt kapd, amit megálmodtál, legyen szó minimalista modern kertről, hagyományos mediterrán kertről, nagyszabású parképítési projektről vagy a különleges és professzionálisan kivitelezett zöldtetőkről.
kisvakond.eu


Vital Spa - Prémium wellness 

A VitalSpa kizárólag nagy gonddal tervezett, prémium masszázsmedencéket és szaunákat gyárt. A hidromasszázs gyártásban szerzett 22 éves szakmai tapasztalat garancia arra, hogy kiváló minőségű jakuzzijai minden igényt kielégítsenek. Gyere el bemutatókertünkbe, ahol akár ki is próbálhatod a Vital Spa termékei által nyújtott professzionális masszázsélményt.
vitalspa.hu


Desjoyaux - Professzionális úszómedence 

A minőségi megoldásairól ismert, bő 50 éves múltra visszatekintő francia Jean Desjoyaux népszerűsége az elérhető álom koncepciójában rejlik, ahol termékei egyszerű formavilága minőségi kivitelezéssel párosul. Akár a medence formájáról, akár a víz tisztaságáról vagy hőmérsékletéről legyen szó, a Desjoyaux mindenre megtalálja az innovatív megoldást. És igen, a kertben megtalálod a Desjoyaux épített medencéjét is. Csobbanál egyet?
desjoyaux-medencek.hu


AR-HOME - Innovatív pergolák

Az AR-HOME új generációs pergolái, maradéktalanul meghagyják számunkra a nyitott tér varázsát. Miközben játszanak fénnyel és árnyékkal, védenek is minket az időjárás viszontagságaitól, hiszen mindig ideális hőmérsékletet, fényviszonyokat és komfortérzetet nyújtanak részünkre. A minőségre a 24 éves hazai gyártás és forgalmazás a garancia. A bemutatókertben megtekintheted leginnovatívabb Pratic Connect pergolájukat, mellyel egy igazán izgalmas, karakteres hangulatot kapott A kert. Ülj be egy kávéra ebbe a kerti szobába, és éld át a bioklimatikus komfort új dimenziója nyújtotta élményt.

arhome.hu


Tarimatec - Teraszburkolat

A  prémium minőségű Tarimatec® WPC terasz- és homlokzatburkolatok nemcsak esztétikusak és sokoldalúak, hanem rendkívül tartósak is, miközben nem igényelnek karbantartást.
A Tarimatec® burkolatok színeit és felületeit is úgy alakították ki, hogy a lehető legtermészetesebb hatásúak legyenek, ezáltal tökéletes, környezetbarát alternatívái a trópusi fának. A Tarimatec® alapanyaga a Plasticwood®, ami 50%-ban természetes rostból (rizshéjból) készül. Ez nem fakitermelésből, hanem a gabonatermesztés melléktermékeinek újrahasznosításából származik, így a Tarimatec® termékeinek előállítása sokkal fenntarthatóbb, mint a hagyományos WPC burkolatoké. Többek között ez a szemlélet az a plusz, ami miatt rendkívül örülünk annak, hogy A kert project partnereként üdvözölhetjük a céget.
A Tarimatec® termékeit kivétel nélkül az EU-ban gyártják, 15 év jótállással. A piac legszélesebb színskáláját nyújtva, több mint 30 színárnyalatban érhetőek el. A Tarimatec® teraszburkolatok további előnye, hogy gyorsan és egyszerűen beszerelhetőek, illetve szét is szedhetőek, majd roncsolódás nélkül újraszerelhetőek, ami kifejezetten hasznos, ha esetleg átépítésre kerül sor. Ideálisak kültéri használatra, hiszen ütés- és kopásállóak, rendkívül tűzállóak, felületeik csúszásmentesek, nem repednek, nem forgácsolódnak, nem kopnak, illetve nem tesznek benne kárt a bogarak vagy baktériumok sem, tisztításuk pedig nagyon egyszerű. A Tarimatec® az idő múlásával is változatlan minőségű marad, még szélsőséges időjárási körülmények között is. Teszteld A kertben!
tarimatec.hu


Amitől A kert életre kel
InnoSteel Design - Kültéri szobor, növénytartók és dekorációk 

Szerettünk volna még egy kis fűszert a kertbe, amitől életre kel, ami vezeti a tekintetünket, amitől különleges hely lesz. Így találtunk rá egy rendkívül szimpatikus vállalkozásra: ez az Innosteel Design. Megálmodója és alkotója rajong a fémért, mint alapanyagért, imádja ahogy átalakul, és isnpirálja ahogy megszelídül a formázás során és a színek által. Az Innosteel Design munkáiban folyamatosan tanúja lehetek ennek a különleges átalakulásnak, melynek az eredménye mindig egy magas minőséget és értéket képviselő lakberendezési vagy kertépítészeti elem. Acélból készült, igényes formavilágú, változatos funkciójú és felületű termékekhez itthon még mindig nehéz hozzájutni így bátran állíthatjuk, hogy az Innosteel Design hiánypótló a kert szobrok, dekorációk, és számtalan más kertészeti elem terén. Ismer meg kertünkben a sokféle felhasználási lehetőséget, mellyel otthonodat, kertedet vagy akár munkahelyi környezetedet is dekorálhatod. Az InnosSteel Design egyszerre készít egyedi és környezettudatos használati és dísztárgyakat megbízói számára. A formatervezéstől kezdve, a modellezésen keresztül, a gyártáson át egészen a kihelyezésig kísérve a folyamatot készül el a megbízó álma.

innosteeldesign.hu

További partnereink:
Köszönjük a New Garden-nek  (newgarden.hu) a csodálatos növényeket,
a Parkertech-nek (borostyanfal.hu) az exkluzív és intimitást adó borostyánfalakat,
valamint a Barabás Téglakőnek (barabasteglako.hu) az izgalmas térkövet.


Tectona Grandis Kertberendezés
A kert - Törökbálint, Tó utca 2.