Bemutatkozás

Hazánk 21 éve piacvezető szakkereskedése, a TECTONA GRANDIS saját márkás kínálata azt a kerti bútor kategóriát képviseli, amelynél a design, a kiváló minőség, és a kedvező ár vevőbarát arányban egészíti ki egymást, méghozzá raktárkészletről. Tectona Grandis áruházunk és korszerű raktárbázisunk Törökbálinton a Tó u. 2. alatt, közvetlenül az M1-es autópálya 14. km-nél lévő lehajtójánál található. Szezonban kibővített nyitvatartással várunk.

Azt valljuk, az élet élvezete nem kiváltság és nem is bűn, sokkal inkább szemléletmód. Pozitív hozzáállás az ahhoz, hogy észrevegyük és kihozzuk belőle mindazt a jót, amit kínálni tud. Szeressük hát magunkat annyira, hogy elfogadjuk, amit a kertünk adni tud a számunkra. Ez sokkal több annál, mint amit cserébe kér érte. A Tectona Grandis ízelítőt ad mindabból, ahol jelenleg a világ kerti bútor trendjei tartanak. Az, hogy ebből mit választasz, mit mivel kombinálsz már tőled és a saját stílusodtól függ. Alkoss szabadon, lobogjon a kreativitásod és élvezd önfeledten a kerti életet. Mert a kertben ülni jó. És ha van valaki, aki melletted ül, az már maga a Paradicsom.

Jó hír, hogy ma már nem luxus egy komfortos kert berendezése Magyarországon. Hazánk 21 éve piacvezető szakkereskedése, a Tectona Grandis saját márkás kínálata azt a kerti bútor kategóriát képviseli, amelynél a dizájn, a kiváló minőség és a kedvező ár vevőbarát arányban egészítik ki egymást, méghozzá raktárkészletről. A bútorok gyártói azokat a megbízható minőségű, időjárásálló és jól bevált alapanyagokat használják, melyek korábban csak a nemzetközi kerti bútor márkáknál fordultak elő. Anyagok és formák sokfélesége jellemzi a Tectona Grandis kínálatát, melyet a dizájn iránt fogékony, de kiváló ár-értékarányú kerti bútorokat keresők figyelmébe ajánlunk.

Hiszünk benne, hogy az életminőség apróságokon múlik. Hogy teszel-e csészealjat a kávés poharad alá, hogy megadod-e a módját az étkezésnek akkor is, ha épp egyedül ülsz asztalhoz, vagy hogy van-e kerti életed vagy csak kerted van. A különbség nüansznak tűnik, pedig épp ezekben az akár lényegtenenek látszó részletekben rejlik a magva mindennek.

Kevesen születtünk nagy múltú polgári családba, ahol generációról-generációra öröklődött a stílusérzék és a szokások rendszere. Mennyivel könnyebb úgy tudni, hogy mit akarunk, ha ott a példa előttünk, és nap mint nap látjuk. Nekünk, többieknek azonban ebben munka van. Magunkra kell csipegetni mindent, amit értéknek tartunk, ami tetszik, amit szeretni és amivel azonosulni tudunk. Megtanulni megkülönböztetni a divatosat a stílusostól, és felvállalni akár azt a merész döntést is, hogy mi magunk válunk stílusteremtővé. Saját, vagy ha bölcsek vagyunk a más kárán már ezerszer megfogadtuk, sőt már be is tartjuk, hogy soha többé nem  veszünk semmit, ami ócska. Nem azért, hogy szórjuk a pénzt, épp azért, mert nem akarjuk elherdálni, így értékbe fektetjük. Valami olyanba, aminek a minőségét és kényelmét még akkor is élvezni fogjuk, mikor az árát már rég elfelejtettük.

Sokéves tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált értékesítői csapatunk kiválóan ismeri a termékpalettát és szakszerű segítséget tud nyújtani Neked.

 

Csapatunk

Mi, a Tectona Grandis csapata azért dolgozunk, hogy amellett, hogy amegszokott színvonalat biztosítsuk neked, a kert berendezése valóban élményt jelentsen a számodra. Olyan élményt, mely az első gondolat megszületésétől a történet befejezéséig vezet, sőt még azon is túl. Oda, ahol elkezdődik a Te történeted: az a kerti élet, amire mindig is vágytál. Büszkék vagyunk a csapatunkra, és szeretnénk, ha egy kicsit Neked is bemutatkozhatnánk, hogy lásd valójában kik állnak a Tectona Grandis mögött. Légy üdvözölve a világunkban!