Bemutatkozás

A Tectona Grandis Selection kínálata a kezdetek óta töretlen sikerrel bővül tovább. Idén, 2017-ben, 30%-al nagyobb területű áruházzal, még több modellel, még nagyobb raktárkészlettel, sőt saját raktárral várjuk a kerti élet örömei után érdeklődőket, Törökbálinton, a Tó utca 2. alatt.

Tavasztól-őszig sokan tesszük át életterünket a szabadba: itt pihenünk, itt főzünk, itt étkezünk, itt látjuk vendégül barátainkat, sőt, sokszor még itt is dolgozunk! Így nem csoda, ha egyre több ember számára fontos, hogy kertjük berendezésére ugyanakkora hangsúlyt fektessenek, mint házuk belső bútorzatára. Talán el sem tudjuk képzelni, hogy egy igényes kerti bútor mennyit adhat az egész ház imidzséhez is. A kerti bútoroknak ma már ugyanazt a színvonalat kell hozniuk, mint a beltérieknek, időjárásálló és kezelésmentes kivitelben. Bátran vállaljunk be némi bohókás vagányságot és kísérletezzünk! Jó ízléssel, odafigyeléssel és korlátok átlépésével, sokkal izgalmasabb exteriőröket hozhatunk létre.

És hol másutt lenne erre jobb terep, mint a saját kertünkben, ahol még a nap is mosolyog ránk?
Jó hír, hogy ma már nem luxus egy komfortos kert berendezése Magyarországon. Hazánk 17 éve piacvezető szakkereskedése, a Tectona Grandis saját márkás Selection kínálata azt a kerti bútor kategóriát képviseli, amelynél a dizájn, a kiváló minőség és a kedvező ár vevőbarát arányban egészítik ki egymást, méghozzá raktárkészletről. A Selection bútorok gyártói azokat a megbízható minőségű, időjárásálló és jól bevált alapanyagokat használják, melyek korábban csak a luxus kerti bútor márkáknál fordultak elő. Anyagok és formák sokfélesége jellemzi a Tectona Grandis Selection kínálatát, melyet a dizájn iránt fogékony, de kiváló ár-értékarányú kerti bútorokat keresők figyelmébe ajánlunk.

17 évvel ezelőtt kezdte meg magyarországi működését a Tectona Grandis, amely hazánk egyetlen, teljes körű kínálatot felvonultató kertberendezési szakkereskedése. Több, mint 30 beszállítótól, a világ 14 országából importált termékeit két saját szaküzletében értékesíti. Sokéves tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált értékesítői csapata kiválóan ismeri a termékpalettát és szakszerű segítséget tud nyújtani a Vásárlóknak.