Bemutatkozás

Hazánk 19 éve piacvezető szakkereskedése, a TECTONA GRADIS saját márkás SELECTION kínálata azt a kerti bútor kategóriát képviseli, amelynél a design, a kiváló minőség, és a kedvező ár vevőbarát arányban egészíti ki egymást, méghozzá raktárkészletről. Tectona Grandis Selection áruházunk és korszerű raktárbázisunk Törökbálinton a Tó u. 2. alatt, közvetlenül az M1 autópálya 14. km-nél lévő lehajtójánál található. Szezonban kibővített nyitvatartással várunk.

Tavasztól-őszig sokan tesszük át életterünket a szabadba: itt pihenünk, itt főzünk, itt étkezünk, itt látjuk vendégül barátainkat, sőt, sokszor még itt is dolgozunk! Így nem csoda, ha egyre több ember számára fontos, hogy kertjük berendezésére ugyanakkora hangsúlyt fektessenek, mint házuk belső bútorzatára. Talán el sem tudjuk képzelni, hogy egy igényes kerti bútor mennyit adhat az egész ház imidzséhez is. A kerti bútoroknak ma már ugyanazt a színvonalat kell hozniuk, mint a beltérieknek, időjárásálló és kezelésmentes kivitelben. Bátran vállaljunk be némi bohókás vagányságot és kísérletezzünk! Jó ízléssel, odafigyeléssel és korlátok átlépésével, sokkal izgalmasabb exteriőröket hozhatunk létre.

És hol másutt lenne erre jobb terep, mint a saját kertünkben, ahol még a nap is mosolyog ránk?
Jó hír, hogy ma már nem luxus egy komfortos kert berendezése Magyarországon. Hazánk 19 éve piacvezető szakkereskedése, a Tectona Grandis saját márkás Selection kínálata azt a kerti bútor kategóriát képviseli, amelynél a dizájn, a kiváló minőség és a kedvező ár vevőbarát arányban egészítik ki egymást, méghozzá raktárkészletről. A Selection bútorok gyártói azokat a megbízható minőségű, időjárásálló és jól bevált alapanyagokat használják, melyek korábban csak a luxus kerti bútor márkáknál fordultak elő. Anyagok és formák sokfélesége jellemzi a Tectona Grandis Selection kínálatát, melyet a dizájn iránt fogékony, de kiváló ár-értékarányú kerti bútorokat keresők figyelmébe ajánlunk.

Sokéves tapasztalattal rendelkező, magasan kvalifikált értékesítői csapatunk kiválóan ismeri a termékpalettát és szakszerű segítséget tud nyújtani Neked.