Bemutatóterem

Alumínium, műrattan és teakfa terasz bútorok és kültéri árnyékolók prémium minőségben, széles választékban!

  • Üzlet és raktár egy helyen
  • Több mint 120 kipróbálható kerti bútor szett
  • 1000 nm-t meghaladó bemutatótér
  • VIP Vásárlói lounge
  • Senior értékesítők
  • Bestbuy utolsó darabokból és kifutó termékekből
  • Saját őrzött parkoló

A TECTONA SELECTION KIÁLLTA A PRÓBÁT: Idén újabb 30%-kal kibővített kertberendezési áruházzal és rendkívüli raktárkészlettel várunk! Selection választékunk akkorára növekedett, hogy a teljes körű kiszolgálás érdekében 2015 tavaszán megnyitottuk TECTONA SELECTION ÁRUHÁZUNKAT TÖRÖKBÁLINTON, a Tó u. 2. alatt, közvetlenül az M1 autópálya 14. km-nél lévő felhajtójánál. Tavaly ősszel átadásra került az áruház mögött felépült korszerű raktárbázisunk is, mely szezonban kibővített nyitvatartással áll vásárlóink rendelkezésére.

Színvonalas és sokoldalú felhozatalunkból Te is könnyedén kiválaszthatod a kerted/teraszod adottságaihoz és az elképzeléseidhez tökéletesen illő bútor szettet és árnyékolót, melyek hosszú éveken át strapabíró ékességei lehetnek otthonod kültéri szegmensének. Tedd hát a szabadtéri konyha-étkezőt, nappalit és medencepartot olyan stílusossá és komfortossá, amilyennek már régen megálmodtad! Hatalmas bemutatótermünkben személyesen választhatod , ill. próbálhatod ki a szimpatikus termékeket, hogy egészen biztosan azt vásárolhasd meg, ami megfelel az igényeidnek.

A stílusos és masszív kivitelezésű terasz bútorok mellett praktikus és dekoratív kiegészítőket (puffokat, párnákat, kisasztalokat, világítást) és speciális tisztítószereket is találsz nálunk, melyek használatával sokáig megőrizheted a garnitúrák minőségét, meghosszabbíthatod élettartamukat.

Fedezd fel kiemelkedő kültéri áruválasztékunkat!