Egyedi megoldások a kerti étkezőhöz

Engedd szabadon a fantáziád és válaszd ki a hozzá passzoló asztallapot

Ennyi lehetőséggel még valószínűleg sohasem szembesültél, amikor étkezőasztalt kerestél a kertedbe. Most olyan megoldással vár a TG, aminek segítségével biztosan megtalálod azt, amelyiket megálmodtad. Több tucat asztallap közül választhatod ki a leginkább képbeillőt, amiket ráadásul jó pár asztallábbal is kombinálhatsz. Kerek, ovális, szögletes vagy netán bővíthető? Ez sem kérdés.
Amellett, hogy a lapok gyönyörűek, a minőségre sem lehet panasz. Anyaguk a gránitnál ötször keményebb, mégis vékony és könnyű, hő és fagyálló, extrém UV-tűrő és kopásálló – ráadásul 100 %-ban természetes. Ez a különleges anyag kiégetéses technológiával készül. Az 1400°C-on történő összeüvegesedés során homogénné válik, így lesz azután ellenálló az időjárással és a szennyeződésekkel szemben is. Most ezeket a színeket ajánljuk, de ez csak egy kis kóstoló.

Mely asztalainkra választhatsz hozzád passzoló asztallapot? Íme a lista: Bergamo, Cesano, Dorelli, Fermo, Ponza

A beton hűvössége
A kínálatban öt szépséges beton-kinézetű, semleges árnyalatot is találsz, melyek minden monokróm környezetebe jól passzolnak majd. Ezek a kültéri asztallapok nagy méretük ellenére is karcsúak (6,5 mm / 12 mm ovális forma esetén), amivel innovatív érzetet adnak a kollekciónak anélkül, hogy csökkentenék a kézzel kidolgozott beton vonzerejét.  Felületkezelésük felülírja a cementfeldolgozás klasszikus hatását.

    

Márványos elegancia
A természetes márványok hatását adja vissza további hat választható asztallap. A kőporcelán a továbbfejlesztett technikai megoldásoknak köszönheti márványos külsejét. A tónusok folytonossága, a kiegyensúlyozott erezet, a fényes és a matt felület teszi olyan termékké, mely megfelel a modern formatervezés állandóan változó követelményeinek. Ideális választás lehet az erős egyéniséggel rendelkező külterekhez. Klasszikus bútorokkal együtt egyszerre trendi, mégis nosztalgikus hatást kelt.

     

Tökéletlenül szép
A szabálytalan külső arra késztet, hogy megérintsd asztallapjaink további három darabját.
Rendkívül természetes hatásukat homokos textúrájuknak köszönhetik. Háromféle intenzív, meleg árnyalatai közül bármelyik méltó helyre talál a teraszodon.