Fotózási helyszíneket keresünk!

Kerülj bele katalógusunkba!
2019-ben is FOTÓZÁSI HELYSZÍNEKET keresünk!

A Tectona Grandis Kertberendezés idén is keres kerti bútorok fotózásához minőségi fotózási helyszíneket minimál, klasszikus, mediterrán, skandináv, bauhaus…. stílusban egyaránt.  Partnereink segítségével az elmúlt öt évben már sok-sok hazai fotózási helyszínen jártunk, és idén is szeretnénk folytatni ezt a munkát: termékeinket hazai környezetben befotózni.

Amennyiben Te is szívesen részt vennél egy ilyen munkában, és örülnél, ha a Te kültered is visszaköszönne 2019-es katalógusunk lapjain, vagy ha tudsz olyan helyszínt, ahol lehet nyitottság a tulajdonosok felől egy ilyen együttműködésre, kérlek keress fel minket! Kiemelkedően magas minőségű, tágas kerteket/teraszokat/kültereket keresünk, ami az ország bármely pontján lehet. Kiváló szakemberekkel (fotós, stylist) dolgozunk együtt. Általában egy reggeltől-estig tartó napsütéses napon el is készülnek a minőségi, szép képanyagok.

Természetesen a tulajdonosoktól mindezt nem ingyen várjuk el.  A hely használhatóságához (méret, helyszínek) mérten bérleti díjat fizetünk vagy vásárlási utalványt adunk. 

Korábbi munkáinkat megtalálod weboldalunkon, vagy Selection katalógusunkban.

Várjuk megtisztelő megkeresésedet!

Ha szeretnél élni a lehetőséggel, kérjük küldj nekünk képeket az ingatlan külső tereiről elsősorban a burkolt terasz, ha van medence, pergola, .... méretéről, környezetéről, a külterek és a ház/homlokzat kapcsolódásáról marketinges kolleganőnk lenti elérhetőségére.

Szentesi Nikolett

Mobil: (+36 20) 488 7263
e-mail: nikolett.szentesi@tectonagrandis.hu