Tavaszi Szezonnyitó Piknik 03.29-31.

 

Piknikezünk egyet?
Most, hogy a tavasz érzése már átjárja minden porcikánk, szeretnék mindehez mi is hozzájárulni Tavaszi Szezonnyitó Piknikünkön keresztül.

Mi vár rád?
Ismerd meg 2019 kerti trendjeit, nyerj grillsütő utalványt, használd ki meglepetés akcióinkat, kóstolj, ízlelj, légy boldog. Mert a kertben lenni jó.

 

2019.03.30. szombat 12.00-16.00

    


Landmann grillbemutató és apró harapnivalók, a Meatmasters BBQ grillezett finomságaival.
2019-től a Tectona Grandist az a megtiszteltetés érte, hogy képviselheti a német Landmann prémium kategóriás kerti konyháját és grilljeit. Nem csak megismerkedhetsz a termékekkel, de kóstolhatsz is. Hogy kik is BBQ-znak neked?  A Meatmasters BBQ csapat tagjai: Bartal Sándor „akinek soha semmi sem elég tökéletes” és Tarcsay György, alias Mr. Mérnök „aki vallja, hogy olyan mértékegység nincs, hogy ízlés szerint”. Úgyhogy, biztosan robbanni fognak az ízlelőbimbók.

És hogy még fokozzuk mindezt, bemutatkozik Rita Házi Szörpfőzdéje, olyan saját gyártású házi szörpökkel, melyekkel Michelin csillagos magyar éttermekben akár már találkozhattatok is.
Rita a gasztronómiai és a bárvilág egyre népszerűbb partnere, aki hagyományos technológiával készült prémium szörpökkel és lekvárokkal - színezék-, adalék- és tartósítószermentesen - kényezteti az ínyenceket. Termékei gyümölcsökből és gyógynövényekből készülnek, Szörpfőzdéje pedig az Alföld szívében Soltvadkerten található.

 

2019.03.29-31. péntek-vasárnap

meglepetés kerti bútor kedvezmények
Igen, jó pár modellünket most szuper kedvezményekkel viheted haza. Érdemes éberen figyelni!

sok-sok kerti bútor újdonság a bemutatótérben

apró figyelmességek
hogy kellemesen érezd magad

grillsütő nyereményjáték
Igen, ez is vár rád! Minden 2019.03.29-31. között ajánlatot kérő vagy megrendelő kedves ügyfelünk között kisorsolunk egy 150 000 Ft értékű grillsütő utalványt. Szabadon beválthatod bármelyik grillsütő modellünkre. Kár lenne kihagyni, nem?

Piknikezzünk együtt!