Katalógus letöltés

A Tectona Grandis katalógusa 2021-ben is ízelítőt ad mindabból, ahol jelenleg a világ kerti bútor trendjei tartanak. Az, hogy ebből mit választasz, mit mivel kombinálsz már tőled és a saját stílusodtól függ. Alkoss szabadon, lobogjon a kreativitásod és élvezd önfeledten a kerti életet. 

Aktuális katalógusunkat letöltheted MOST innen, vagy nyomtatott formában is megtalálod bemutatótermünkben. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni neved és e-mail címed, ezt követően a rendszer automatikus átugrik a magazin letöltésére. Amennyiben regisztrációd nem sikeres, kérjük próbálkozz újra, vagy jelezd felénk a hibát az info@tectonagrandis.hu címre.

A katalógus letöltésével elfogadom a Tectona Hungary Kft innen letölthető adatkezelési szabályzatát (mely szabályzat megfelel a jelenleg hatályos magyar és Európai Uniós jogszabályoknak), melyet elolvastam és tudomásul vettem. Hozzájárulok, hogy adataimat a Tectona Hungary Kft rendszerében rögzítsék, és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljék, felhasználják és tárolják. Valamint nyilatkozom arról, hogy elmúltam 16 éves és tudomásul veszem, hogy az adatkezeles@tectonagrandis.hu elektronikus címeken keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A katalógus letöltésével hozzájárulok, hogy a későbbiekben a Tectona Hungary Kft értesítsen évente megújuló, aktuális katalógusairól, valamint, hogy az általa összeállított ajánlatokról tájékoztatást küldjön hírlevél formájában - előreláthatólag havi rendszerességgel – és a megadott személyes adataimat erre a célra kezelje.