Katalógus letöltés

A Tectona Grandis Selection katalógusa idén még több termékkel és információval nyújt segítséget abban, hogy rátalálj álmaid kerti bútorára.

Aktuális katalógusunkat nyomtatott formában is megtalálod bemutatótermeinkben, vagy letöltheted innen. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni neved és e-mail címed, ezt követően a rendszer automatikus átugrik a magazin letöltésére. Amennyiben regisztrációd nem sikeres, kérjük próbálkozz újra, vagy jelezd felénk a hibát az info@tectonagrandis.hu címre. 

A katalógus letöltésével elfogadom a Tectona Hungary Kft innen letölthető adatkezelési szabályzatát (mely szabályzat megfelel a jelenleg hatályos magyar és Európai Uniós jogszabályoknak), melyet elolvastam és tudomásul vettem. Hozzájárulok, hogy adataimat a Tectona Hungary Kft rendszerében rögzítsék, és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljék, felhasználják és tárolják. Valamint nyilatkozom arról, hogy elmúltam 16 éves és tudomásul veszem, hogy az adatkezeles@tectonagrandis.hu elektronikus címeken keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A katalógus letöltésével hozzájárulok, hogy a későbbiekben a Tectona Hungary Kft értesítsen évente megújuló, aktuális katalógusairól, valamint, hogy az általa összeállított ajánlatokról tájékoztatást küldjön hírlevél formájában - előreláthatólag havi rendszerességgel – és a megadott személyes adataimat erre a célra kezelje.