Katalógus

Tectona Grandis Selection katalógus - 2019 Werk

A fotózási napok az év egyik legmeghatározóbb, legaktívabb, de mindenképpen a legkedveltebb időszakát jelentik számunkra. Ezek az események lehetőséget adnak, hogy közelebb kerüljünk ahhoz az életérzéshez, amelyet igyekszünk egész évben közvetíteni. Ez a munka mindig egy kicsit a művészet és a kültéri élet találkozásáról szól, aminek az eredménye magában foglalja a csapat és a helyszínek sokféleségét és megmutatja a stílusbeli különbségeket, bárhol is jártunk.

Minden alkalommal azokat a különleges pillanatokat keressük, amelyek a lehető leghűebben tükrözik a pillanat varázsát és érzését. A helyek, az emberek, a történetek és a különböző hangulatok mind-mind folyamatos inspirációt adnak csapatunknak, amely később formálja a termékkínálatunkat is.

Ez az inspiráció ráadásul kölcsönös, hiszen gyakran mi is frissességet, új ötleteket, vagy akár a megszokottól eltérő hangulatot viszünk magunkkal. Nagyszerű érzés látni, amikor ezeken a találkozásokon keresztül a fotóknak helyet adó otthonok is megújulnak.

Így a katalógusunk nem csak a mi munkánk gyümölcse, hanem a fotóinknak helyszínt adó családoké is. Az elkészült képek pedig lehetőséget adnak ezeknek a felejthetetlen élményeknek a megosztására.

Bízunk benne, hogy a megélt pillanatokat képeinken keresztül sikerül átadnunk, és velünk együtt Neked is megélned mindazt, amiről maga a Tectona Grandis szól: „Élet a zöldben”

Ha Te is szívesen viszont látnád az otthonodat vagy nyaralódat a következő katalógusunkban, akkor ne habozz minket felkeresni! Mi töretlenül kutatjuk tovább a hazai helyszíneket…