Katalógus


Tectona Grandis Selection katalógus - 2018 Werk

A fotózási napok az év egyik legmeghatározóbb, legaktívabb és egyben legkedveltebb időszakát jelentik számunkra. Ezek az események lehetőséget adnak, hogy közelebb kerüljünk ahhoz az életérzéshez, amelyet igyekszünk egész évben közvetíteni. Ez a munka mindig egy kicsit a művészet és a kültéri élet találkozása. Az eredmény pedig magában foglalja a csapat és a helyszínek sokféleségét és megmutatja a stílusbeli különbségeket, bárhol is jártunk.
Mindig az egyedülálló pillanatokat keressük, amelyek a lehető leghűebben tükrözik a pillanat varázsát és érzését. A helyek, az emberek, az ott hallott történetek és a különböző hangulatok mind-mind folyamatos inspirációt adnak csapatunknak, amely később formálja a termékkínálatunkat is. Ez az inspiráció ráadásul kölcsönös, hiszen mi magunk is frissességet, új ötleteket, gyakran a megszokottól eltérő hangulatot vagy éppen az aktuális kültéri trendeket követő megoldásokat viszünk az otthonokba.
Így a katalógusunk nem csak a mi munkánk gyümölcse, hanem a fotóinknak helyszínt adó családoké is. Az elkészült képek pedig lehetőséget adnak ezeknek a felejthetetlen élményeknek a megosztására.
Bízunk benne, hogy a megélt pillanatokat képeinken keresztül sikerül átadnunk, és velünk együtt Neked is megélned mindazt, amiről maga a Tectona Grandis Selection program szól:

„Találd meg a stílusod!”

Ha Te is szívesen viszont látnád az otthonodat vagy nyaralódat a következő katalógusunkban, akkor ne habozz minket felkeresni! Mi töretlenül kutatjuk tovább a hazai helyszíneket…