Katalógus


Engedd meg hogy bemutassuk 2017-es Selection kollekciónkat magában foglaló, a tavalyinál még tartalmasabb és terjedelmesebb katalógusunkat, melyben idén még több hazai környezetben készült, saját fotón keresztül mutatjuk be termékeinket.

Mint minden évben, idén is új katalógussal jelentkezünk, hogy bemutassuk 2017-es kínálatunk legjavát. Már a Selection program kezdetén tudtuk, hogy valami különlegeset
szeretnénk alkotni Magyarországon! Már akkor elterveztük, hogy a Selection kínálatot hazai tájakon, ismerős környezetben szeretnénk megmutatni a közönségnek. Büszkén mondhatjuk, hogy idei katalógusunkban már meghatározó részt foglal el saját képanyagunk, azonban az ide vezető út koránt sem volt könnyű.
Bár kis csapatunkat a kezdetektől fogva profi munkatársak segítették, mégis az első fotózási munkálatok során sok nehézségbe ütköztünk. Megtalálni a megfelelő helyszíneket, megtervezni az odaillő kollekciókat, összerakni az ideális forgatókönyvet, és legfőképpen az időjárással összhangban időzíteni mindent az elején nem volt egyszerű feladat. Mára azonban megtanultuk a leckét és a kezdetekre már mosolyogva emlékszünk vissza. Legyen szó forró nyári délutánról vagy akár jéghideg késő őszi reggelről, minden körülmények között sikerült képeinkre a megfelelő hangulatot varázsolnunk.

Korábbi vagy leendő ügyfeleink segítségével ismét hazánk csodálatos tájaira kalauzolunk el, bepillantást engedve egy-egy magyar család otthonának vagy nyaralójának gyönyörű kertjébe. 19. századi kúria a Kőrös partján, modern lakóház Budapesten, meseszép vidéki présház, csak néhány azok közül fantasztikus helyszínek közül, ahova legutóbbi fotózásaink során eljutottunk. Örömmel emlékszünk vissza ezekre a fáradtságos, de annál lelkesebb pillanatokra, hiszen mindenhol barátságos fogadtatás várt minket annak ellenére, hogy olykor több, mint tucatnyian sürögtünk-forogtunk munka közben. Külön szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik családostól álltak nekünk modellt, dacolva a negyven fokos meleggel, és azoknak is, akik egy-egy fagyos reggelen rendületlenül főzték nekünk a forró teát!
Érdemes néha a tárgyak mögé nézni! Nekünk még most is mosolyt csal az arcunkra egy-egy kisgyerekkel készült kép. Sőt, olykor-olykor mi magunk is felbukkanunk egy-egy fotón. A kerti élet iránti szeretetünk ezekben a pillanatokban mutatkozik meg leginkább.

Fotózásaink során a legfőbb cél mindig ugyanaz: Képeinken keresztül a kerti élet örömeit közelebb vinni a Te szívedhez is és megmutatni a kertberendezésben rejlő határtalan lehetőségeket. Katalógusunk segítségével azt az életérzést szeretnénk közvetíteni, amivel mi tekintünk a világra.
Idén is folytatjuk a munkát, és ha Te is szívesen viszontlátnád az otthonodat vagy nyaralódat a következő katalógusunkban, akkor ne habozz minket felkeresni! Mi töretlenül kutatjuk tovább a hazai helyszíneket.

Reméljük, hogy idei katalógusunkkal még inkább kedvet teremtünk a kertberendezéshez és új ötletet adunk Neked!
Üdvözlettel, a Tectona Grandis csapata