Katalógus

Tectona Grandis katalógus - 2021

A fotózások nálunk talán az év legmeghatározóbb eseményei, de mindenképpen a legkedveltebbek. Ilyenkor alaposan átéljük azt az életérzést, amelyet egész évben igyekszünk közvetíteni. Ez az alkotómunka kicsit a művészet és a kültéri élet találkozásáról szól. Ha jó lesz a fotó, átjön belőle a pillanat nehezen megfogható varázsa, amit annyira keresünk a kerti életünk során. A helyek, az emberek, a történetek és a különböző hangulatok ilyenkor folyamatos inspirációt adnak formálva akár termékkínálatunkat is.

Ez az inspiráció ráadásul kölcsönös, hiszen gyakran mi is új ötleteket, a megszokottól eltérő hangulatot viszünk magunkkal. Nagyszerű érzés látni, amikor a profi fotóknak helyet adó otthonok is megújulnak. Így a katalógusunk már nem csak a mi örömünk, büszkeségünk, hanem a fotózásoknak helyszínt adó családoké is. Ezek a csodás képek megosztására születtek.

Bízunk benne, hogy képeinken keresztül sikerül Neked is megélned mindazt, amiről a Tectona Grandis szól: „Élet a zöldben”.
Ha Te is szívesen viszont látnád az otthonodat vagy nyaralódat a következő katalógusunkban, ne habozz minket megkeresni! Mi töretlenül kutatjuk a legszebb hazai helyszíneket.