Ardor konyha

Konyha a szabadban – ahogy te szeretnéd

A legizgalmasabb idei kültéri trendek egyike a komplett, épített kerti konyha – egy olyan tér, amely minden, a konyhákkal szemben támasztott elvárásnak megfelel: rengeteg tároló- és munkafelületet tartalmaz, mosogathatsz, hűthetsz és süthetsz benne, emellett formatervezett és stílusos, valamint teljesen időjárásálló. Jól hangzik, ugye? Hogy mindez a legegyszerűbben valóra is válhasson, a Landmann megalkotta Neked exkluzív, prémium minőségű anyagokból készült moduláris konyharendszerét.
A Landmann moduláris konyha rengeteg teret enged az egyéni megoldások számára, miközben építés nélküli, azonnali telepítési lehetőséget kínál. Kiválaszthatod a konyha elemeit, burkolatát, a munkalapot – biztos lehetsz benne, hogy minden részlet a legjobb minőségben, a legkiválóbb anyagokból és kifinomult részletmegoldásokkal fog megvalósulni.

Komplett épített konyha ajánlatért forduljon értékesítő kollégáinkhoz emailen, telefonon vagy személyesen.
A fenti képen látható modell komplett ára: 5 217 000 Ft

A konyha lelke: a sütő
A konyha a Landmann legmodernebb, Ardor PTS+ sütőrendszerével készült, gázüzemű grillsütőblokkját tartalmazza. Az egyedi fejlesztésű, szabadalmaztatott PTS+ technológia egy optimális, egyenletes hőelosztást biztosító főzési rendszer, amelyet kizárólag a Landmann gáz barbecue modellekben találhatunk meg. A Landmann kizárólag a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készíti grilljeit: a duplafalú tetők, első panelek, grillrácsok, lángterelők, melegítők, oldalasztalok, ajtók és az alapszekrény mind 304-es minőségű rozsdamentes acélból készülnek.

A PTS+  – vagyis a "Power Thermal Spreading System" – egyenletes hőátadást és -elosztást biztosít a grillező felületen, ezáltal garantálja a sütni kívánt étel tökéletes és egyenletes átmelegedését, másik nagy előnye pedig az új Easy Clean funkció, mely jóval kevesebb szennyeződést és ezáltal könnyű tisztítást eredményez. 

ELSŐRANGÚ ANYAGHASZNÁLAT
A kültéri használatra szánt konyhával szembeni legfontosabb elvárás, hogy képes legyen ellenállni az időjárás viszontagságainak.  A Landmann kizárólag magas minőségű, 100%-ban időjárásálló  porszórt alumínium profilokat használ a konyha belső vázának kialakítása során, Blanco mosogatóval és csapteleppel látja el a mosogató blokkot, a konyha külső váza pedig 100%-ban időjárásálló, valamint UV-álló táblásított HPL anyagból készül. A rendszer természetesen szintezhető lábakkal készül. Dekton munkapultjai csúcstechnológiás eljárással készülnek: ezeket a kompakt felületeket üveg, porcelán és kvarc munkalapokhoz felhasznált nyersanyagok kifinomult keverékéből állítják össze egy olyan speciális technológiával, mely a természetes kövek magas hőmérsékleten és magas nyomáson, évezredek alatt bekövetkező szerkezeti átalakulásának felgyorsított változata – az eredmény nulla porozitás és a mikroméretű hibák teljes hiánya, vagyis egy rendkívül egynemű, masszív, ellenálló felület.

STÍLUSOS TERVEZÉS
A tökéletes konyha átgondolt, alapos tervezést igényel. A Landmann kültéri konyhájának kialakításakor a házon belüli konyha színvonalának elérése volt a cél. Míg a beltéri konyha elrendezését a körülvevő falak, ajtók és ablakok határozzák meg, addig a kültéri konyha önmagában határozza meg a teret. Lehet U vagy L alakú, de akár egy vonalban is elhelyezkedhetnek az elemek, a konyha összeállításakor te dönthetsz a formát illetően is.  Az L alakú minták népszerű választások, hiszen jól tagolhatóvá és bejárhatóvá teszik a teret, de az u vagy egyenes, akár a homlokzat mentén futó megoldások is kedveltek, utóbbi esetében külön figyelmet kell szentelnünk a fal megfelelő burkolásának is. A szabadtéri konyha kiterjeszti beltéri lakóterünket, így illeszkednie is kell a ház homlokzatához, az udvarhoz és a környező tájhoz is. A moduláris elemek oldalsó paneljeinek színét és a munkalap színét is te választhatod meg. Válassz hát olyan színeket és textúrákat, amelyek kiegészítik vagy kibővítik házad, kerted megjelenését.

BEÉPÍTHETŐ ELEMEK

Ardor Pts+5.0+ gázüzemű grillsütő elem
Egyégős Ardor oldalégő elem
Egyajtós szekrény elem
Kétajtós szekrény elem
Egyajtós + 2 fiókos szekrény elem
3 fiókos szekrény elem
Blanco mosogató és csaptelep elem
Szemetes/gázpalack tartó elem
Kültéri hűtő elem
Sarok elem

Munkalap színek:


 

 

Oldalpanel színek:

 

 

Ardor beépíthető oldalégő elem

Az ár a beépíthető elemet 3-as fiókkal, a vázat és a munkalapot tartalmazza, a szükséges oldalelemek árát nem. Komplett épített konyha ajánlatért forduljon értékesítő kollégáinkhoz emailen, telefonon vagy személyesen. Ha csak a beépíthető oldalégőt szeretné, annak ára váz és munkalap nélkül 130 000 Ft.  Az oldalégő részletes leírását itt találod. 

  • Készlet:rendelhető
  • Ár:650.000 Ft
  • Méretei:58,5x71,5x93 cm
  • :
  • Anyagok:inox, porszórt alumínium, Dekton munkalap
  • Megtekinthető:Törökbálinti Selection Áruház
  • Garancia:3 év

Segíthetünk? +36 23 500 576

Érdeklődöm a termék iránt

Elfogadom a Tectona Hungary Kft innen letölthető adatkezelési szabályzatát (mely szabályzat megfelel a jelenleg hatályos magyar és Európai Uniós jogszabályoknak), melyet elolvastam és tudomásul vettem. Hozzájárulok, hogy adataimat a Tectona Hungary Kft rendszerében rögzítsék, és a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljék, felhasználják és tárolják. Valamint nyilatkozom arról, hogy elmúltam 16 éves és tudomásul veszem, hogy az adatkezeles@tectonagrandis.hu elektronikus címeken keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

Hozzájárulok, hogy a későbbiekben a Tectona Hungary Kft az érdeklődésem tartalmával kapcsolatos általa összeállított ajánlatairól, híreiről tájékoztatást küldjön, értesítsen aktuális katalógusairól hírlevél formájában - előreláthatólag havi rendszerességgel – és a megadott személyes adataimat erre a célra kezelje.

Kapcsolódó termékek