Alu-smart

Kifinomult egyszerűség
A Glatz választékának legújabb tagja az Alu-Smart, bár az egyik legkisebb napernyőnk a piacon, sokra képes. Ha szűkös a hely, egy biztos: ez a napernyő okos.
Az Alu-Smart kétséget kizárólag felér a nevéhez. Kompakt és intelligens kialakításával tökéletesen illeszkedik a négyzetes erkélyekre. A napernyőponyva könnyedén nyitható és zárható a karcsú és ergonomikus csúszka segítségével. Ez a napernyő elegánsan lekerekített vonalaival régi és új épületekkel is tökéletesen harmonizál. A stabil alumínium váz finoman kiemeli környezetének színvilágát. A Glatz bármely óriásernyőjével is kitűnő párosítás. 

Anyag és technológia:
A különleges kialakítású tartóoszloppal ellátott váz eloxált, természetes alumíniumból készül, és a dönthető illesztésnek köszönhetően könnyed magasságállítást tesz lehetővé. A cserélhető napernyőponyva önfeszítő a rugalmas rúdkialakításnak hála.
Működtetés:
Egyszerűen csak kezd el feltolni a napernyőponyvát, amíg a mechanizmus működésbe nem lép és a napernyő ki nem nyílik. A ponyvát a dönthető illesztés segítségével állíthatod a megfelelő szögbe. Az Alu-Smart magassága is könnyedén szabályozható.
Hol használd:
erkély, burkolt terasz, füves rét, szálloda és étterem