NAPPALI

Pihenés a kerti nappaliban

A kert, illetve a terasz a legalkalmasabb helyszín a mindennapos stressz és a feszültségek levezetésére, és ezt egészségünk megőrzése érdekében nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Hatékony pihentető, relaxáló szokássá válhat a szabadban eltöltött egy-két órás kikapcsolódás a kimerítő munka után. Kellemes időtöltést jelenthet kiülni, kifeküdni a kertbe, napozni, olvasni vagy éppen egy pohár ital mellett beszélgetni a családdal, barátokkal.

Az élmény tovább fokozható a megfelelő kerti bútor szett beszerzésével. Ma már számtalan stílusban választhatunk időjárásálló és kezelésmentes kerti nappali bútort a divatos, kültéri textil vagy nautic bőr kárpitozású alumínium sarokgarnitúráktól kezdve a klasszikus  kanapés-foteles, rattan kerti bútor megoldásokig. Egy meghitt udvari világítással, infrás teraszmelegítéssel esténként is hangulatos, elegáns és jól kihasználható lounge-ot alakíthatunk ki saját kertünkben, ahol nap mint nap kipihenhetjük magunkat és felfrissülhetünk.

Igényes megjelenésű és komfortos terasz bútoraink a maximális kikapcsolódást hivatottak nyújtani mindenkinek, aki szívesen tölti szabadidejének akár csak egy csekély hányadát is a szabadban, friss levegőn. Ha te is közéjük tartozol, de bizonytalan vagy abban, melyik kültéri garnitúra felelne meg leginkább elvárásaidnak, kérd bátran kollégáink segítségét! Profi csapatunk készséggel áll rendelkezésedre a tökéletes kerti bútor szett és kellékek (pl. árnyékolók, dekorációk, puffok) kiválasztásában!